Yüzme bilmeyen kalmayacak | Güney Gazetesi Mersin

Yüzme bilmeyen kalmayacak

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız 7-18 yaş arası 420 gence sertifikasını verdi. Herkesi kurslara davet etti

Yüzme bilmeyen kalmayacak


Toroslar Belediyesinin 16 Temmuz'da başlattığı yüzme kurslarının birinci etabı başarıyla tamamlandı. Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Yaz Spor Okulları kapsamında gerçekleştirilen eğitimlerin sonunda 7-18 yaş grubundaki 420 çocuk ve gence sertifikalarını verdi.

Profesyonel eğitmenler eşliğinde yaşa göre gruplara ayrılan kursiyerler, temel egzersiz hareketleri ve yüzme teknikleri konusunda eğitim aldı.

Yaz boyunca devam edecek olan yüzme kurslarının ikinci etabı ise 6-23 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Kurslara katılan çocuk ve gençlere Toroslar Belediyesi tarafından ücretsiz taşıma desteği de sağlanıyor.

 

“GENÇLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, kursun başarıyla tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Toroslar Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz 7-18 yaş grubundaki çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik yüzme kurslarımızın ilk etabını başarıyla tamamladık. Gençlerimize, yüzmeyi öğrendiklerine dair sertifikalarını takdim ettik. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Amacımız, onların hem iyi vakit geçirmelerini sağlamak hem de hayatlarına yeni bir şeyler katmalarına yardımcı olmak’’ dedi.

‘’HER SENE BURADA OLACAĞIZ’’

Kursiyerlere başarılar dileyen Başkan Yıldız, “Gençler, bugün burada yüzmeyi öğrendiniz. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum. Hem eğitim hayatınızda hem de çalışma hayatınızda mutlu, umut dolu bir ömür geçirmenizi temenni ediyorum. Yüzme, hoş ve insanın vücudunu çalıştıran güzel bir spor dalıdır. Bunu önümüzdeki yıl da pekiştirmenizi öneriyorum. Biz her sene burada olacağız, yaşlarınız müsait oldukça sizleri de aramızda görmek isteriz’’ şeklinde konuşarak, kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Çukurova Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzunda yaz tatilini keyifle geçiren çocuklar ve gençler, hem yüzme öğrendiklerini hem eğlendiklerini belirterek Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a teşekkür etti. (Haber Merkezi)