Spor bahane, muhabbet şahane | Güney Gazetesi Mersin

Spor bahane, muhabbet şahane

Spor bahane, muhabbet şahane


Tarsus Belediyesi tarafından, sağlıklı yaşamı ve sosyal etkileşimi teşvik etmek amacıyla düzenlenen “Spor Bahane, Muhabbet Şahane” etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinlikte, müzik eşliğinde eğlenceli bir sabah sporu yapıldı.

Tarsus Atatürk Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar hem spor yapmanın keyfini çıkarıyor, hem de müzikle eğleniyor.  Uzman eğitmen eşliğinde yapılan sporda, aynı zamanda çay ikramı sağlanıyor. 7’den 70’e keyifli anlar yaşanıyor.

“ETKİNLİĞİMİZE HERKESİ DAVET EDİYORUZ”

Harekete geçmek ve günün enerjik bir başlangıcını yapmak için etkinliğin önemine değinen Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Sağlıklı bir yaşam sürdürmek ve toplumsal bağları güçlendirmek adına bu tür etkinliklerin son derece önemli olduğunu düşünüyoruz.  Her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 07.00 – 08.00 saatleri arasında düzenlediğimiz sağlıklı yaşam ve sosyalleşme adına 'Spor Bahane, Muhabbet Şahane' etkinliğimize, herkesi davet ediyoruz.” dedi.

“ETKİNLİKLERİN DEVAMINI DİLİYORUM”

Etkinliklerden memnuniyetini dile getiren bir katılımcı, “Bizim için evden çıkmak için bir fırsattı. Etkinlik çok güzel oldu, severek geldik. Hocamızda çok iyiydi. Aynı zamanda ulaşımımızda sağlandı. Etkinliklerin devamını diliyorum” diye konuştu.

“BU TARZ ETKİNLİKLER OLMASA EVDEN ÇIKMAYACAĞIZ”

Yapılan etkinlik sayesinde sosyalleştiğini kaydeden bir diğer katılımcı ise şunları söyledi: “Hareket etmek zaten çok sağlıklı bir aktivite. Sporu tekrardan başlattığı için Başkanımız Ali Boltaç’a teşekkür ediyorum. Bu tarz etkinlikler olmasa evden çıkmayacağız. Ortam çok güzel, sosyalleşme anlatılamaz. Üstüne de spor eklenince harika oldu.”