“Yaylalarımızda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Yaylalarımızda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz”

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, ilçeden 45 kilometre uzaktaki Boğuntu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Deniz, “Sadece Boğuntu’da değil, 56 mahallemizin tamamında ve sorumluluk alanımızda bulunan tüm yaylalarımızda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

“Yaylalarımızda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz”


Başkan Yardımcısı Necdet Ünal, Meclis Üyeleri Aziz Saydam, Mehmet Ali Genç ve Adil Aslan, Boğuntu Mahalle Muhtarı Mehmet Oktar ile Çaltıbükü Mahalle Muhtarı Nazım Saydam’ında katıldığı ziyarete Boğuntu Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mahalle Muhtarı Oktar; “30- 40 senedir greyder görmeyen yollarımız, sağ olsun başkanımızın verdiği talimat ile asfalt gibi düzeltildi. Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, 56 mahalleden gelen talepleri yaptıkları planlama ile yerine getirdiklerini belirtti. Hizmetlerin aralıksız olarak süreceğini ifade eden Deniz; “Özellikle yaz döneminde Boğuntu vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı yayla yolu ile ilgili gelen talebi belediyemizin iş makineleri ile kısa sürede yerine getirdik. Sadece Boğuntu’da değil, 56 mahallemizin tamamında ve sorumluluk alanımızda bulunan tüm yaylalarımızda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Henüz 4 aylık belediye başkanı olmamıza rağmen önemli işlere imza attık. Çünkü geçmiş 5 yılda mahallelerimize yaptığımız ziyaretler, muhtarlarımızdan aldığımız talepler ve vatandaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde hangi mahallenin ne gibi sorunu olduğunu ve bu sorunların nasıl çözüleceğini planlamıştık. Bugüne kadar yaptığımız gibi önümüzdeki süreçte de temel belediyecilik hizmetlerimizi sürdürürken vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi de asla aksatmayacağız” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)