Hatay sürpriz peşinde | Güney Gazetesi Mersin

Hatay sürpriz peşinde

Bordo Beyazlılar sezona Galatasaray deplasmanıyla başlıyor

Hatay sürpriz peşinde


HASAN KÜÇÜK

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında bugün Galatasaray’a konuk olacak. Saat 21.00’da RAMS Park'ta oynanacak karşılaşmayı hakem Turgut Doman yönetecek. Yardımcılıklarını ise  Kerem Ersoy, Candaş Elbil yapacak. Burak Pakkan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Hatayspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını Mersin Erdemli' de yaptığı son antrenmanla tamamladı. Erdemli Atış Poligonu’nda Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren Hatayspor, son antrenmanını  gerçekleştirdi. Teknik direktör Özhan Pulat yönetiminde yapılan ve bir saat süren antrenmanda pas drili, 5’e 2 top kapma çalışıldı. Taktik ile hava topu çalışmasının da gerçekleştirildiği antrenmanla hazırlıklar tamamlandı. Hatay ekibi daha sonra havayolu ile İstanbul’a gitti.

Hatayspor ile Galatasaray bugüne kadar Süper Lig'de 8 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar, 1'i hükmen olmak üzere 5 kez sahadan galip ayrılırken, bordo-beyazlılar da 3 defa rakibini mağlup etti. Aslan'ın 15 golüne, Hatay 10 golle karşılık verdi.

Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Mersin'de oynanan müsabakayı Hatayspor 2-1, İstanbul'daki maçı ise Galatasaray 1-0'lık skorla kazandı.

 

 

RİGOBERTO RİVAS YENİDEN HATAY’DA

Hataysporlu futbolcu Rigoberto Rivas, Bordo Beyazlı ekip ile yeniden 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Başkan Vekili Ender Yardımcı ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Reşat Akpınar katıldı.

Demir Sarıcalı da Sportif Direktör Fatih Kavlak’ın katıldığı imza töreniyle kendisini 2 yıl daha Bordo Beyazlı renkler bağlayan imzayı attı.

Kulübün altyapısında yetişen genç futbolcu Ali Yıldız kendisini 3+1 yıl daha Hatayspor’a bağlayan imzayı attı. İmza törenine Sportif Direktör Fatih Kavlak katıldı.

 

 

 

TARAFTARLARDAN ZİYARET

Öte yandan Hatayspor taraftarları Galatasaray maçı öncesi Osman Çalgın Tesisleri’ni ziyaret ederek, Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu ve taraftar sorumlusu yönetici Abdulgani Doğrucu ile bir araya gelerek başarı dileğinde bulundu.