Gençlerle fikir alış verişi | Güney Gazetesi Mersin

Gençlerle fikir alış verişi

Demir, LGS’de büyük başarı elde eden DENEYAP öğrencilerini ağırladı

Gençlerle fikir alış verişi


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda 500 tam puan alan Mersin DENEYAP Teknoloji Atölyesi öğrencileri Mehmet İlvan ve Zeynep Defne Gök’ü kabul etti.

Yapılan ziyaretten ve LGS sınavından alınan başarılı sonuçlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Türkiye'nin gelişimine öncülük edecek olan Milli Teknoloji Hamlesini gerçekleştirecek nesillerin teknoloji yetkinliği yüksek genç bireylerin yetiştirilmesi amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı arasında önemli bir iş birliği ile 2018 yılında hayata geçirilen DENEYAP Teknoloji Atölyeleri bünyesinde eğitim alan ve LGS’de 500 tam puan alarak büyük bir başarıya imza atan alan Mersin DENEYAP Teknoloji Atölyesi öğrencilerimiz Mehmet İlvan ve Zeynep Defne Gök’ü ailelerini ve eğitmenlerini tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin elde ettikleri başarının devamının da geleceğine yürekten inanıyorum. Uzman akademisyenler tarafından hazırlanan öğretim programı ile DENEYAP atölyelerimiz, Geleceğin Teknoloji Yıldızları'nın gelişimini destekleyerek insanlık ve ülkemiz adına teknolojik yeniliklerle başarılı ürünler ortaya koyma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar. Geleceğin yıldızları olan Mersin DENEYAP Teknoloji Atölyesi öğrencilerimizi tebrik ediyor, başta aileleri olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Cafer Bozkurt ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mersin İl Sorumlusu Ahmet Bozdoğan’ında hazır bulunduğu ziyaretin sonunda T3 Vakfı tarafından başarılı öğrenciler için gönderilen hediyeler Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir tarafından takdim edildi. (Haber Merkezi)