“Bu ayrımcı yaklaşımı Mersinlilerin takdirine bırakıyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Bu ayrımcı yaklaşımı Mersinlilerin takdirine bırakıyoruz”

DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Çukurova Uluslararası Havalimanı açılışına muhalefet milletvekillerinin davet edilmemesini eleştirdi. Ekmen, “Seçmen iradesine açık saygısızlık içeren bu ayrımcı yaklaşımı da Mersinli hemşehrilerimizin takdirine bırakıyoruz” dedi.

“Bu ayrımcı yaklaşımı Mersinlilerin takdirine bırakıyoruz”


DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Çukurova Uluslararası Havalimanı açılışına muhalefet milletvekillerinin davet edilmemesi üzerine konuştu. Ekmen, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Planı, fizibilitesi, programlanması yıllar süren, ilk ihalesi 2011 yılında yapılan, açılışı tam beş kez ertelenen  ve tam 17 yıl süren inşaat süresi ile “yapımı en uzun süren havalimanı” ünvanını alan Çukurova Uluslararası Havalimanı bugün açıldı.

Mersinimize ve Adana’ya hayırlı uğurlu olsun.

Yurtiçi ve yurtdışı hat ve uçuş sayısının bol olmasını, lojistik sektörünü destekleyen bir anlayışla yönetilmesini dileriz.

Mersin halkının oylarıyla seçilmiş milletvekilleri olarak biz de, davetli vekiller arasında ayrımcılık yapılmamış olmasını, bu gecikmiş ve muhtemelen mahcup heyecana ortak olmak isterdik.

Ancak, maalesef, bu açılış için bir davet almadık.

Seçmen iradesine açık saygısızlık içeren bu ayrımcı yaklaşımı da Mersinli hemşehrilerimizin takdirine bırakıyoruz.” (Haber Merkezi)