Şampiyon Ergün Kokoreç | Güney Gazetesi Mersin

Şampiyon Ergün Kokoreç

Bozyazı Plaj Voleybol Turnuvasında kupa sahibini buldu

Şampiyon Ergün Kokoreç


HASAN KÜÇÜK

Bozyazı Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Geleneksel Bozyazı Plaj Voleybol Turnuvasında şampiyon Ergün Kokoreç oldu.

Bozyazı Play Voleybolu Turnuvası finalinde Bal City’yi mağlup eden Ergün Kokoreç Şampiyon oldu. Bal City turnuvayı ikinci tamamlarken sıralama maçında Kaptanlar’ı mağlup eden Şenmak ise üçüncü oldu.

Müsabakaların sonunda kupa ve madalya töreni düzenlendi ve şampiyonluk kupası Ergün Kokoreç takımının ellerinde havaya kalktı.

Zevkli ve çekişmeli geçen bir turnuva izlediklerini belirten Bozyazılılar Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Çetinkaya ise “3'üncüsünü gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Bozyazı Plaj Voleybol Turnuvası   katılımcılarımıza ve değerli izleyicilerimize teşekkür ederim. 20 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvamızda Ergün Kokoreç takımı kupayı havaya kaldırarak şampiyon olmuştur. Karnaval havasında gerçekleşen turnuvada başta şampiyon takımımız olmak üzere birlik beraberlik içerisinde centilmence mücadele eden tüm takımlarımızı kutluyorum” dedi.