Adı var tadı yok | Güney Gazetesi Mersin

Adı var tadı yok

Yeni Mersin İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarına yardımcı antrenörler eşliğinde altyapı ağırlıklı kadrosuyla başladı

Adı var tadı yok


HASAN KÜÇÜK

 

Geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanı Metin Saltık’ın istifasını açıkladığı TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Yeni Mersin İdman Yurdu yeni sezon hazırlıklarına yardımcı antrenörler Ufuk Şahan, Önal Arıca ve kaleci antrenörü Oğuzhan Doğar yönetiminde başladı. Yeni Mersin İdman Yurdu tesislerindeki antrenmana geçen yıl A takım kadrosunda yer alan Muhammet Ömer Çakı, Gökçen Gelmen, Ensar Aslan, Rohat Ulaş Ağca, Ömer Önder, Murat Dinç, Oğuz Özden, Muhammed Enes Gök, Miraç Toklu, Enes Berk Çapuk ile yeni transfer Birol Parlak ve alt yapıdan 10 futbolcu katıldı. Futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Kulüp yöneticileri de antrenmanı izleyerek takımı yalnız bırakmadı.

 

 

“TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞIMIZ DEVAM EDİYOR”

Antrenmanı takip eden Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkan Vekili Mustafa Dengiz, GÜNEY’e yaptığı açıklamada “Futbolcu arkadaşlarımız toplandı. İlk idmanımızı yaparak sezonumuzu açtık.  Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Antrenmanlarımız bir süre yardımcı hocalarımız Ufuk Şahan, Önal Arıca ve kaleci antrenörümüz Oğuzhan Doğar nezaretinde devam edecek. Teknik direktör arayışlarımız devam ediyor. Mersin için en iyisi ne ise onu yapacağız” dedi.

 

“MENEMEN MAÇI ÖNCESİ AFYON’DA KAMPA GİRECEĞİZ”

Geçen yılki kadrodan 14 tane oyuncularının bulunduğunu ifade eden Dengiz, “Bu oyuncularımızdan ilk etapta 10’u çalışmalara katıldı. Diğerleri kısa sürede gelecek. Yeni gelen ve takip ettiğimiz oyuncularımız var. Yeni teknik direktörümüz geldikten sonra bunlar da hızlı bir şekilde takıma katılacaklar. Burada bir süre antrenman yaptıktan sonra Afyon’da kampa gireceğiz. Afyon kampının ardından sezonun ilk haftasında İzmir ekibi Menemen ile karşı karşıya geleceğiz” dedi.  

 

 

“DESTEK BEKLİYORUZ”

Oyuncularının moralinin iyi olduğunu ifade eden Dengiz şöyle devam etti: “Yardımcı hocalarımız geliyor oyuncularımızla görüşmeler yapıyor. Motive ediyor. Tesislerimizde bazı eksiklikler vardı onları da giderdik. Sıkıntımız yok. Her şey yolunda. Yetkililerden takımımıza destek vermelerini istiyoruz. Mersinlilerden ve taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Zamanla desteğin gelecektir diye düşünüyoruz.”