Havalimanı için teşekkür etti, Mersin’in taleplerini anlattı | Güney Gazetesi Mersin

Havalimanı için teşekkür etti, Mersin’in taleplerini anlattı

Çukurova Havalimanının açılışına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılayan heyet arasında yer aldı. Havalimanının açılışı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Vahap Seçer’in, “Hükümetin Mersin’e yapacağı her yatırımı destekledik. Mersin kamuoyunun beklediği diğer yatırımlar için de desteğinizi bekliyoruz” dediği öğrenildi.

Havalimanı için teşekkür etti, Mersin’in taleplerini anlattı


Çukurova Havalimanının açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’li belediyeleri hedef alması ve “Adanalı kardeşlerimizi, Mersinli kardeşlerimizi bize karşı kışkırtarak yapılan yatırımı gölgelemeye çalışıyorlar” demesi dikkat çekti.

Ancak açılış törenine katılan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in tavrı, Erdoğan’ın iddiasının tam tersi yönünde oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılayan heyet içinde yer alan Vahap Seçer’in, Erdoğan ile ayaküstü konuşma fırsatı bulduğu ve “Hükümetin Mersin’e yapacağı her yatırımı destekledik. Havalimanının hizmete alınması da en büyük beklentilerimizden biriydi. Mersin kamuoyuna adına teşekkür ediyorum. Mersin kamuoyunun beklediği diğer yatırımlar için de desteğinizi bekliyoruz” dediği öğrenildi.

 

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Vahap Seçer, açılış töreninden sonra attığı sosyal medya mesajında ise şu ifadelere yer verdi:

“Mersinlilerin uzun zamandır merakla beklediği Çukurova Uluslararası Havalimanı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açıldı. Mersin’in önümüzdeki süreçte sağlıklı ve planlı büyümesi için gerekli yatırımların hızlı ve kararlı biçimde yapılması şart. Katıldığım açılış programında Sayın Cumhurbaşkanına teşekkürlerimi iletirken, Mersinlilerin bu konudaki taleplerinin de altını çizdim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı olsun.” (Haber Merkezi)