Limonspor’da hedef şampiyonluk | Güney Gazetesi Mersin

Limonspor’da hedef şampiyonluk

Limonspor’da hedef şampiyonluk


HASAN KÜÇÜK

Mersin Süper Amatör Lig ekibi Erdemli Limonspor As Başkanı Fikret Şen, oluşturacakları yönetim ve kadro ile yeni sezonda şampiyonluk hedefleyeceklerini belirtti.

Yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunan Erdemli Limonspor As Başkan’ı Fikret Şen, kulüplerinin kurulduğu günden buyana birçok başarılara imza atan güzide takımlarından biri olduğunu vurguladı.

2024-2025 sezonu öncesi kulüplerinin hazırlıklara başladığını ifade eden Şen şunları kaydetti: “İlk etapta bizimle birlikte yol yürümek isteyen birçok iş adamı arkadaşımız ile yeni yönetimimizi kuruyoruz. Önümüzdeki haftalarda kamuoyu ile paylaşacağımız yeni yönetimimiz ve kadromuzla yine Erdemlimizin gençleri için çaba sarf edeceğiz. Erdemli isminin olduğu her yerde hedef her zaman zirvedir. Geçen sene düşmeyelim yeter diye girdiğimiz sezonda yine ligin favori ekiplerinden olmuştuk. Bu sezon birbirinden kıymetli yöneticilerimizin de desteği ile hedef şampiyonluktur. İlk yılımızda A takım şampiyonu, ikinci yılımızda genç takım şampiyonu olan ekibimizde bu sene yine katıldığımız kategorilerde şampiyonluk hedefi ile yola çıkmaktayız. Bu uğurda taraftarlarımızın ve gönül veren Erdemli halkının desteği bizim en büyük gücümüzdür. Var olsun Limonspor, Yaşasın Erdemli.”