Gençlik kamplarına tam not | Güney Gazetesi Mersin

Gençlik kamplarına tam not

Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan Mersin’de incelemelerde bulundu

Gençlik kamplarına tam not


Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, Mersin’de incelemelerde bulunarak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ulusan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte ilk olarak Tarsus Kitap Kafe Deneyap Teknoloji Atölyesi ve Tarsus Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulunmasının ardından sırasıyla Yenişehir Gençlik Merkezi, Toroslar Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı ilk ve tek olma özelliğine sahip Mersin Engelsiz Gençlik Merkezi, Silifke Gençlik Merkezi, Mut Gençlik Merkezi ve son olarak Silifke Kapızlı da bulunan Akkum, Yıldırım Beyazıt, Maliye, Fatih Sultan Mehmet, Mehmet Akif Ersoy ve Altuğ Verdi Gençlik kamplarında gençlerle bir araya geldi.

 

 

Kısa sürede yapımları tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulan Gençlik Merkezlerinin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Ulusan şunları söyledi, “Gençlik Merkezlerimiz ve Gençlik Kamplarımızı ziyaret ederek çalışmaları İl Müdürümüz Ökkeş Demir ile birlikte yerinde inceledik. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin, hayallerine ulaşmalarını sağlamak adına devletimizin sunduğu imkanları onlar için daha cazip ve çekici hale getirmek için ülke genelinde çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Ayrıca Mersin Merkez ve taşra da yapımları tamamlanarak gençlerimizin hizmetine sunulan gençlik merkezlerimizi ziyaret ettik. Bu eserlerin Mersin’e kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” (Haber Merkezi)