Mili eğitim müdürlerinden<br>değerlendirme toplantısı | Güney Gazetesi Mersin

Mili eğitim müdürlerinden
değerlendirme toplantısı

Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Suphi Öner Öğretmenevi Vip salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bir araya geldi.

Mili eğitim müdürlerinden<br>değerlendirme toplantısı


Göreve yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürlerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Durmuş, “Eğitim öğretim davamızın kutlu yolculuğunda bayrağı yere düşürmeden, Türkiye Yüzyılı'na giden yolda biz eğitimcilerin omuzlarına yüklenen aziz görevin farkındalığıyla bulunduğunuz her yerde, her görevde azimle çalışacağınızdan asla şüphe duymuyorum. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Başarılar dilerim” dedi.

Durmuş, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevinin çok önemli sorumlulukları olduğunu ve ilçelerin bu sorumlulukları yerine getirmek konusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde büyük özveriyle çalıştığını ifade etti.

Toplantıda, eğitim öğretim konusunda yaşanabilecek aksaklıklar, alınabilecek tedbirler ve çözüm önerileriyle öğretmenlerin mesleki gelişimleri, öğrencilerin bireysel farklılıklarına yönelik uygulamalar ve eğitimde teknolojinin etkin kullanımı gibi konularla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Yapımı devam eden ve tamamlanan okulların durumu hakkında ilçelerden bilgi alan Fazilet Durmuş, eğitim yuvalarının öğrenciler için çağın gereklerine uygun ve tüm fiziksel altyapısı tamamlanmış, hazır şekilde öğrencileri beklediğini ifade etti.  (Haber Merkezi)