Akdeniz’in demir yumrukları Bursa yolcusu | Güney Gazetesi Mersin

Akdeniz’in demir yumrukları Bursa yolcusu

Akdeniz’in demir yumrukları Bursa yolcusu


Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız, Belediye Spor Kulübü’nün başarılı boks sporcularını Bursa’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na uğurladı.

Uğurlama öncesi Akdeniz Belediye hizmet binası önünde gerçekleşen buluşmaya Eş Başkanlar ve 15-23 Ağustos tarihleri arasındaki şampiyonaya katılacak boks sporcularının yanı sıra, başkan yardımcıları ve Meclis üyeleri, Akdeniz Belediye Spor Kulübü Başkanı Nuri Ay, antrenör Nasır Kandemir ile birlikte belediye personeli katıldı.

“MADALYALARLA DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUZ”

Akdeniz Belediye Spor Kulübü Başkanı Nuri Ay; “Bursa’da düzenlenecek olan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda başarılı sporcularımızla birlikte yer alacağız. Sporcularımıza güveniyoruz. Bu süreçte emeği geçen Akdeniz Belediyesi Eş Başkanlarımız Sayın Hoşyar Sarıyıldız ve Sayın Nuriye Arslan’a, spor kulübümüze verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Akdeniz Belediye Spor Kulübü Boks ve Kick Boks Antrenörü Nasır Kandemir de “Öncelikle yakın ilgilerinden, maddi ve manevi desteklerinden dolayı Eş Başkanlarımıza ve kulüp Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bizler de Bursa’da yapılacak şampiyonadan madalyalarla dönerek bu desteğin karşılığını layıkıyla vermek istiyoruz” diye konuştu.

 

 

“AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONU SPORCULARIMIZ VAR”

Yüzlerce çocuk ve gencin, Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde farklı spor dallarında kurs aldığını belirten Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız ise, “Bu sporcularımız arasında büyük başarıları olan gençlerimiz de var.  Hatta Avrupa ve Dünya şampiyonalarında madalya ve kupa kazanmış arkadaşlarımız da var. Yakın zamanda Makedonya’ya da giden Hatip (Emlek), bizim medarı iftiharımız… Yine önümüzdeki aylarda da Bakü’ye gidecek ve bizi yurtdışında temsil edecek. Maddi ve manevi anlamda tüm sporcularımızın yanındayız. Hepsine şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“MADALYALARLA DÖNMELERİNİ TEMENNİ EDİYORUZ”

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Nuriye Arslan ise  “Spor kulübümüz bünyesinde mücadele eden ve büyük başarılara imza atan sporcu arkadaşlarımıza her anlamda desteğimiz devam edecek. Geleceğimiz olan gençlerimizin maddi manevi daima yanlarında olacağız. Hepsine katılacakları müsabakalarda başarılar diliyor, madalyalarla dönmelerini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.  Konuşmaların ardından sporcular Bursa’ya uğurlandı.