Hatayspor’da Kasımpaşa mesaisi | Güney Gazetesi Mersin

Hatayspor’da Kasımpaşa mesaisi

Hatayspor’da Kasımpaşa mesaisi


HASAN KÜÇÜK

Depremde tesisleri ve sahası zarar gördüğü için Erdemli’de konaklayan Trendyol Süper lig ekibi Atakaş Hatayspor ligin ikinci haftasında pazartesi günü Mersin Stadyumu’nda ağırlayacağı Kasımpaşa A.Ş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Özhan Pulat yönetiminde Erdemli Yusuf Dikeç ve İlayda Tarhan Atış Poligonu’nda yapılan antrenman 1 saat süren 45 dakika sürdü. Antrenmanda pas drili, 5’e 2 top kapma, dar alan ve taktik çalışması gerçekleştirildi.

BİLETLER SATIŞTA

Turuncu Beyazlıların bu sezon ilk iç saha maçında Mersin Stadyumu’nda ailesiyle buluşacağı maçın biletleri satışa çıktı. Bilek fiyatları maraton alt tribün için 200, misafir tribün için 250 TL olarak belirlendi.   

 

 

400 BİN EURO’LUK SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

Hatayspor, forma sırt sponsorluğu için 400 bin Euro’luk sözleşme imzaladı.

Depremin ardından ligde kalmayı başaran bordo-beyazlılar, ekonomik olarak kendi çabalarıyla ayakta kalmaya çalışıyor. Hatayspor’a sırt sponsoruysa Antakya ilçesinde faaliyet gösteren bir otel oldu. Hatayspor ve sponsor kuruluş tarafından gerçekleştirilen imza törenine Hatayspor Başkanı Levent Mıstıkoğlu, Hatayspor yönetim kurulu üyeleri ve otel yetkilileri katıldı.