Başarılı kursiyerler sertifikalarını aldı | Güney Gazetesi Mersin

Başarılı kursiyerler sertifikalarını aldı

Tarsus Belediyesi’nin açtığı kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifika törenleri, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.  Kursiyerler farklı branşlarda elde ettiği başarı sertifikalarını almanın sevincini yaşadı

Başarılı kursiyerler sertifikalarını aldı


Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal işleri Müdürlüğü tarafından Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat ve Kültür Akademisi’nde aldıkları eğitimleri tamamladı. Başkan Boltaç’ın ve ailelerin katılımlarıyla başarı belgeleri takdim edildi. 7’den 70’e her vatandaşa ev sahipliği yapan kurslardan eğitim alan kursiyerler, teşekkürlerini iletti.

Herkese fırsat eşitliğini yaratmak için çalıştığını kaydeden Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç “Tarsus Belediyesi olarak kültür ve sanat alanında attığımız adımların somut bir göstergesi olan kursiyerlerimizin başarılarını kutlamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz.  Her vatandaşımıza fırsat eşitliği yaratmak için yola çıktık. Bu anlamlı günde, sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.  Bu vesileyle, kurslarımızda emeği geçen tüm eğitmenlerimize, bu süreçte desteklerini esirgemeyen ailelere ve en önemlisi, bu başarıyı elde eden kursiyerlerimizi kutluyor, başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)