Toroslar atölyesi üretiyor | Güney Gazetesi Mersin

Toroslar atölyesi üretiyor

Toroslar Belediyesinin Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Atölyeler Şefliği, fabrika gibi çalışıyor.

Toroslar atölyesi üretiyor


Makine ikmal sahası içerisinde bulunan Mobilyahane ve Kaynakhanede usta eller tarafından üretilen bank, kamelya, piknik masası ve oturma grupları gibi kent mobilyaları, park, yeşil alan ve sosyal tesislere yerleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, kent mobilyalarını kendi atölyelerinde kendi personelleriyle üreterek geri dönüşüme katkı sunduklarını, aynı zamanda tasarruf da sağladıklarını söyledi.

Kent estetiğini güzelleştirmek ve vatandaşlara daha konforlu yaşam alanları sunmak amacıyla yapılan bu çalışmanın önemli bir hizmet olduğunu ifade eden Başkan Yıldız, “Yüzü gülen, nefes alan Toroslar hedefiyle yurttaşlarımızın yaşamaktan sürekli keyif aldığı bir ilçe için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İhtiyaçlarını kendi karşılayan ve üretimi destekleyen bir belediyeyiz. Atölyeler Şefliğimizde, Mobilyahane, Kaynakhane, Boyahane, Elektrikhane ve Sıhhı Tesisat birimlerimiz var. Ekiplerimiz, özverili ve seri bir şekilde üretim, bakım ve onarım faaliyetlerini sürdürerek ilçemizi güzelleştiriyor” dedi. (Haber Merkezi)