Çeyrek final heyecanı | Güney Gazetesi Mersin

Çeyrek final heyecanı

Fındıkpınarı ve Ayvagediği futbol turnuvalarında nefesler tutuldu

Çeyrek final heyecanı


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nda çeyrek final karşılaşmaları oynanacak. Büyükşehir Belediyesi’nin Toroslar Belediyesi ile birlikte organize ettiği

Toroslar Ayvagediği Futbol Turnuvasında ise 5. Hafta karşılaşmaları oynanacak ve çeyrek finale yükselen takımlar belli olacak.

Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nda A Grubunda Kaleköy-Menteş, B Grubunda Kuyuluk-Zeybekler C Grubunda

Fındıkpınarı Çavak, D Grubunda ise Eski Mezitli- Emirler çeyrek finale yükselmişti. Çeyrek final müsabakasında cumartesi günü saat 15.00’te Kaleköy ile Kuyuluk, saat 17.00’de ise Menteş ile Zeybekler karşı karşıya gelecek. Pazar günü ise saat 15.00’te Fındıkpınarı-Emirler, saat 17.00’de ise Çavak-Eski Mezitli maçları oynanacak. Galip gelen takımlar yarı finale yükselecek.

 

AYVAGEDİĞİ’NDE ÇEYREK FİNAL MÜCADELESİ

 

Ayvagediği Futbol Turnuvası’nda ise geçen hafta erteleme maçlarının oynanması nedeniyle bu hafta sonu 5. Hafta maçları oynanacak ve çeyrek finale yükselecek takımları belli olacak. Grubunu ilk 2’de bitiren takımlar ile 3. sırayi en iyi bitiren 2 takım çeyrek finale yükselecek.

A Grubunda 10 puan ile lider durumda olan Çavuşlu ile 4 puanla 4. Sırada bulunan Çavuşlu pazar günü saat 9.30’da karşı karşıya gelecek. 9 puanla ikinci sırada bulunan Burhan ile 4 puanla 5. Sırada bulunan Yanpar maçı pazar günü saat 12.30’da. Çavuşlu ve Burhan beraberlik ve galibiyet durumunda çeyrek finale yükselecek.

B Grubunda cumartesi günü 12’şer puan ile play-offu garantileyen iki takım olan Kavaklıpınar ile Gözne maçı saat 14.00’de. Bu grupta 6 puanla ikinci sırada bulunan Aladağ ile 3 puan ile 5. Sırada bulunan Arpaçsakarlar arasındaki maç 15.30’da, Kaşlı-Duruklu maçı ise 17.00’de oynanacak.

C Grubunda Pazar günü 12’şer puanı bulunan ve çeyrek finali garantileyen Ayvagediği ile Camili saat 17.00’da karşı karşıya gelecek. 6 puanla 3. Sırada bulunan Değirmendere ile Buluklu saat 15.30’da Horozlu ile Kurudere ise 14.00’te mücadele edecek.