Çalışmaları sahada inceledi | Güney Gazetesi Mersin

Çalışmaları sahada inceledi

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’de yaşayan vatandaşların konforu ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla sahada sürdürülen altyapı, üstyapı, çevre düzenlemesi çalışmalarını sahada bizzat inceleyerek ilgili müdürlüklerden bilgi aldı.

Çalışmaları sahada inceledi


Mezitli Belediyesi olarak, vatandaşların memnuniyetini ve şehrin kalkınmasını sağlamak adına çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü dile getiren Başkan Tuncer, “Mezitli’nin daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çaba göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Tuncer’in ilk durağı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları son hızla devam eden ve çok yakında vatandaşlara yeniden açılacak olan Soli Pompeipolis Parkı oldu. Başkan Tuncer, yenilenen yüzüyle Mezitli’ye değer katacak olan parkın son durumu hakkında ilgili müdürlükten bilgi aldı.

Başkan Tuncer’in bir sonraki durağı, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Eski Mezitli Mahallesi'nde yürütülen asfalt çalışması oldu. Kırsal ve merkez mahallelerde devam eden yol çalışmalarıyla ilgili de bilgi alan Başkan Tuncer, yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti. Mezitli’de altyapı ve üstyapı projelerinin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Başkan Tuncer’in son durağı ise Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Akdeniz Mahallesi’nde gerçekleştirilen çöp konteyneri yenileme ve temizlik çalışmaları oldu.

Tuncer, ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyerek Mezitli’nin temizliği ile çevre düzenlemesine verdikleri önemi vurguladı. Çalışmalar hakkında ilgili birim müdürlerinden bilgi alan Başkan Tuncer, sahada görev yapan emekçilere kolaylıklar diledi.  (Haber Merkezi)