Silifke’de işler yolunda | Güney Gazetesi Mersin

Silifke’de işler yolunda

Erzurum’da 3. etap çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyespor hazırlık maçında Elazığspor’u yendi, Mardin ile yenişemedi

Silifke’de işler yolunda


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor’un Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezindeki yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Teknik Direktör İlker Avcıbay yönetimindeki 3. Etap çalışmalarında güç ve taktik çalışmasına ağırlık veren Kırmızı Lacivertliler hazırlık maçları ile sezona adapte olmaya çalışıyor.

Silifke Belediyespor Erzurum Yüksek İrtifa kamp sahasındaki hazırlık maçında TFF 2. Lig temsilcisi Çimentaş Elazığspor ile karşılaştı. 35’er dakikalık iki devre halinde oynanan karşılaşmanın 30.dakikasında Silifke Belediyespor 1-0 öne geçti. Kırmızı Lacivertliler bu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Mavi Yengeçler diğer hazırlık maçında ise TFF 3. Lig 4. Grup ekibi Mardin 1969 FK ile golsüz berabere kaldı.

 

 

ŞÜKRÜ KAAN KILIÇASLAN SİLİFKE’DE

 

Silifke Belediyespor dış transferde geçen sezon Orduspor 1967’de forma giyen forvet Şükrü Kaan Kılıçaslan ile anlaştı. Kılıçaslan Silifke’nin Erzurum kampına katılarak çalışmalara başladı.