Tarsus Belediyesi 4 taşınmazı ihaleye çıkardı | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus Belediyesi 4 taşınmazı ihaleye çıkardı

Tarsus Belediyesi tarafından Mithatpaşa, Fevzi Çakmak, Atatürk ve İncirlikuyu Mahallelerinde yer alan arsa niteliğindeki 4 taşınmazın satışı için ihale düzenleniyor. İhale, 28 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tarsus Belediyesi 4 taşınmazı ihaleye çıkardı


Tarsus Belediyesi’ne ait 4 taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü yapılarak ihalesi gerçekleştirilecek. İhale, Tozkoparan Zahit Mahallesi Kasım Gülek Bulvarı'ndaki Belediye Tesisleri İdari binasında bulunan Belediye Encümen Salonu’nda, Encümen huzurunda yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenlerin, istenilen tüm belgelerle birlikte Teklif Mektuplarını en geç 27 Ağustos 2024 Salı günü saat 17.00’ye kadar Tarsus Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kira, Satış ve Tahsis Yöneticiliği'ne teslim etmeleri gerekiyor.

Vatandaşlar, şartnameyi ücretsiz olarak Tarsus Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kira, Satış ve Tahsis Yöneticiliği'nde inceleyebilirler. Ayrıca, ihaleye ilişkin detaylı bilgilere Tarsus Belediyesi'nin web sayfasından ulaşılabilir. (Haber Merkezi)