Hatay iyi başladı, kötü bitirdi | Güney Gazetesi Mersin

Hatay iyi başladı, kötü bitirdi

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Hatayspor öne geçtiği karşılaşmada Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

Hatay iyi başladı, kötü bitirdi


HASAN KÜÇÜK

Mersin Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın 21. dakikasında sağ kanattan gelişen Hatayspor atağında Kamil Ahmet'in ceza alanına ortasında savunmaya çarpan top Fernandes'in önünde kaldı, bu futbolcunun yakın mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0. İlk yarı bu skorla sona ererken konuk takım eşitliği sağlayan golü uzatmada buldu. 90+1 dakikada kullanılan korner atışı sonrası ceza sahası içerisinde defansın havalandırdığı topu kaleci Erce tokatlayarak uzaklaştırdı. Dönen topu Nuno Da Costa sert bir vuruşla ağlara gönderdi. 1-1

 

“DERS ÇIKARDIK”

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat maç sonrası yaptığı açıklamada yarınlar için önemli bir ders çıkardıklarını söyledi.

Oyuncu ile teknik ekip ile derslerine çok iyi çalıştıklarını vurgulayan Pulat, "Ekibimle beraber günde 15, 16 saat tamamen tüm mesaimizi rakibi nasıl ekarte ederiz, nasıl skor alırıza göre çalışıyoruz ve bunu da takımımız görüyor. Takımımız da buna karşılık sahada yürekli ve isteyen bir geri bildirim veriyor. Genç bir takımız. Bugün bu takım son dakika 3 puanı kaybetmedi, yarın için önemli bir ders kazandı. Biz bugün kaybeden değil, kazananıyız. 1 puana evet sevinemiyoruz ama ilerleyen haftalarda daha olgunlaşan oyunumuz, son dakikalarda maçı kabul etmeyen anlayışımızla bu ligde Hatayspor güzel bir oyun, genç geleceğe yönelik potansiyel oyuncularıyla keyif veren bir futbol izlettirecek" dedi.