Nefesler tutuldu | Güney Gazetesi Mersin

Nefesler tutuldu

Ayvagediği Futbol Turnuvasında çeyrek finalistler belirlendi

Nefesler tutuldu


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Toroslar Belediyesi ile birlikte organize ettiği Toroslar Ayvagediği Futbol Turnuvasında da çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu.

Ayvagediği Futbol Turnuvası’nda 5. Hafta mücadelesi sonunda çeyrek finale yükselen 8 takım belli oldu.

A Grubunda lider Çavuşlu 4. Sırada bulunan Arslanköy’ü 3-0, ikinci sırada bulunan Burhan 5. Sıradaki

Yanpar’ı 3-0 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Bu grupta Güzelyayla da Musalı’yı 3-0 mağlup ederek en iyi üçüncü takım olarak çeyrek finale çıktı.

B Grubunda daha önce çeyrek finali garantileyen Kavaklıpınar, yine çeyrek finali garantileyen Gözne’yi 3-0 mağlup etti. Kavaklıpınar puanını 15’e çıkardı. Gözne ise 12 puanda kaldı. İki takım çeyrek finalde mücadele edecek.

En iyi üç arasında kalarak çeyrek finale çıkmak isteyen Aladağ ise Arpaçsakarlar’a 6-2 mağlup olunca hedefine ulaşamadı. İddiası bulunmayan Kaşlı ise Doruklu’yu gol yağmuruna tutarak 9-1 yendi.

C Grubunda daha önce çeyrek finali garantileyen iki takımdan Camili; Ayvagediği’ni 3-2 mağlup etti. Camili puanını 15’e çıkardı. Ayvagediği ise 12 puanda kaldı. 3. Sıradaki Değirmendere ise Buluklu’yu 2-1 mağlup etti. Puanını 9’a çıkaran Değirmendere en iyi üçüncü takımın ikincisi olarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde; Değirmendere-Güzelyayla, Çavuşlu-Gözne, Camili-Burhan, Kavaklıpınar-Ayvagediği ile eşleşti.