200 çocuk bu gösteride buluşacak | Güney Gazetesi Mersin

200 çocuk bu gösteride buluşacak

Mersin İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği’nin yaklaşık 200 yetim ve öksüz çocuk için düzenlediği Çocuk Şenliği 25 Ağustos Pazar günü Yenişehir Akademi sahnesinde gerçekleştirilecek.

200 çocuk bu gösteride buluşacak


Etkinlikle ilgili konuşan Mersin İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Yılmaz, “Yaklaşık 200 yetim ve öksüz çocuk için düzenlediğimiz okul öncesi etkinlik, 25 Ağustos Pazar günü, saat 16.00’da başlayıp 22.00'de sona erecektir. Amacımız, çocukların gönüllerince eğlenebileceği, unutamayacakları bir gün geçirmelerini sağlamaktır” dedi.

Dernek olarak çocukların yüzünde bir gülümseme yaratmak için çalışacaklarını dile getiren Yılmaz, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Yılmaz, “Etkinliğimizde; tiyatro gösterisi, palyaçolar, yüz boyama, bubble show, DJ performansı ve derneğimizin yaptığı yardımlardan derlenen özel bir slayt gösterisi gibi birçok etkinlik yer alacaktır. Ayrıca çocuklara pamuk şeker ikram edilecek. Bu özel gün için ekip arkadaşlarımız gönüllü olarak görev alacak ve çocukların mutluluğu için ellerinden geleni yapacaklar. Bu sorumluluğun bilinciyle, en iyi şekilde altından kalkacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)