Hep destek tam destek | Güney Gazetesi Mersin

Hep destek tam destek

MSK, “Birlikte güçlüyüz” dedi, taraftardan destek istedi

Hep destek tam destek


Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Mersin Spor Kulübü’nde yeni sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor. Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen çalışmalarda oyuncuların oldukça hırslı olduğu görüldü. Oyuncular taraftarlardan kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

 

SİMMONS: BU SENE DE ÇOK ÖNEMLİ HEDEFLERİMİZ VAR

Geçen yıl takımın play-off şampiyonluğunda büyük katkısı bulunan Gerel Simmons yeni sezon için çok heyecanlı olduğunu vurgulayarak “Yeni sezon için çok heyecanlıyım. Takım ilk kurulduğundan beri, hedefi olan üst lige çıkardığımız için çok mutluyuz. Bunu takımla başarmak çok önemliydi. Bu sene de çok önemli hedeflerimiz var. Mersin halkından destek istiyoruz. Bütün taraftarı salona bekliyoruz” dedi.

 

AKDAMAR: BİZİM İTİCİ GÜCÜMÜZ TARAFTARIMIZ

Geçen sezon Tofaş’ın kaptanlığını yapan ve MSK’ya transfer olan Tevfik Akdamar, Süper Lig için heyecanlı olduğunu vurgulayarak, takımı Avrupa Kupası oynayabilen bir hale getirmek istediklerini belirtti. Akdamar, “Bizim her zaman için itici gücümüz taraftarımız olacak. Salon ne kadar doluysa ve ne kadar güçlü bir tezahürata sahipse, biz sahada o kadar daha güçlü hissedeceğiz. O yüzden Mersinlileri her maça bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

TANIŞAN: TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Yeni transferlerden Emre Tanışan ise, takımın geçen sene iyi bir başarı yakaladığını vurgulayarak, “Bu sene de başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Onlar da umarım aynı şekilde hissederler, aynı şekilde buraya gelirler ve beraber mücadele ederiz. Güzel bir sezon geçiririz, başarılar elde ederiz. Hep birlikte mutlu oluruz burada” diye konuştu. (Haber Merkezi)