Bekirde yollarına soğuk asfalt | Güney Gazetesi Mersin

Bekirde yollarına soğuk asfalt

Akdeniz Belediyesi, tarımsal üretimin yoğun olduğu mahallelerin yollarında soğuk asfalt (sathi kaplama) çalışmalarına devam ediyor. Yenilenen yollar sayesinde üreticilerin ulaşımda yer yer yaşadığı sıkıntılar ortadan kalkarken, bölge sakinlerinin de yaşamı kolaylaşıyor.

Bekirde yollarına soğuk asfalt


Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal-merkez ayırt etmeden ilçe genelinde ulaşım sorununu ortadan kaldırmak adına sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ağır iş makineleri desteğiyle Bekirde Mahallesi’nin yollarında sathi kaplama çalışmaları başlatıldı. Hizmete tanık olan Bekirde Mahallesi sakinleri, her türlü ulaşımlarını kolaylaştıran ve yaşadıkları bölgenin çehresini değiştiren hizmet nedeniyle hem Eş Başkanlar Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız, hem de aşırı sıcağa rağmen çalışmaları yürüten fen işleri ekiplerine teşekkür etti.

Hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bekirde Mahallesi Muhtarı Cemil Hardal; “Bekirde Mahallemizin ücra köşelerine yıllardır yapılmamış bir hizmet veriliyor. Bu sebeple Akdeniz Belediyesi Eş Başkanlarımız Sayın Hoşyar Sarıyıldız ve Sayın Nuriye Arslan’a, ayrıca fen işleri müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü’nün, hazırladığı plan ve program kapsamında ihtiyaç duyan her yerleşim yerinde, sıcak ve soğuk asfalt serim çalışmalarına, yeni yollar açma hizmetine devam edeceği bildirildi. (Haber Merkezi)