“Yardımlaşma faaliyetlerimizi hızlandıralım” | Güney Gazetesi Mersin

“Yardımlaşma faaliyetlerimizi hızlandıralım”

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, belediyeye bağlı Hanımeli İhtiyaç Bankası’nın ihtiyaç sahiplerine daha iyi hizmet verebilmesi için hem yardım edecek hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara bir çağrıda bulundu. Deniz, “Okul sezonunun açılması zamanının yaklaştığı şu günlerde, gelin yardımlaşma faaliyetlerimizi hızlandıralım" dedi.

“Yardımlaşma faaliyetlerimizi hızlandıralım”


Anamur Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hanımeli İhtiyaç Bankası’nda incelemelerde bulunan Başkan Deniz, yapılacak olan düzenlemelerle, birimin vatandaşlarımıza daha çok hizmet vereceğini, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Hanımeli İhtiyaç Bankası aracılığı ile yardımların ulaştırılacağını ifade etti.

Hanımeli İhtiyaç Bankası’nın gönüllülük esası ve vatandaşlar tarafından yapılan bağışlar aracılığı ile çalıştığını belirten Başkan Deniz; “Hanımeli İhtiyaç Bankası alan elin veren eli görmediği, imkânı olanların bağış yapıp, ihtiyaçlıların da ihtiyaçlarını karşıladığı önemli bir ihtiyaç giderme kapısıdır.

Biz Hanımeli İhtiyaç Bankasını, vatandaşlarımızın desteği ile ev eşyasından giyim kuşama, gıdadan beyaz eşyaya kadar birçok ürünü ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istiyoruz. Özellikle okulların açılacağı bu dönemde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik kırtasiye, okul forması, kıyafet yardımları yapmak istiyoruz. Bütün vatandaşlarımıza Hanımeli İhtiyaç Bankası’na destek olmaya, ihtiyaçlıları da ihtiyacını karşılamaya davet ediyoruz. Evinizde bulunan, kullanılabilir durumda olan ihtiyaç fazlası ev eşyalarınızı, giyim kuşam malzemelerinizi Hanımeli İhtiyaç Bankası’na güvenle teslim edebilir, bu eşyaların gerçek ihtiyaç sahiplerine gittiğinden de emin olabilirsiniz” dedi.

Ev eşyası, giyim, gıda ve kırtasiye gibi temel yaşam malzemesi bağışında bulunmak isteyenlerin 0324 814 40 50 numaralı telefondan Hanımeli İhtiyaç Bankası’na ulaşabileceği, ya da Saray Mahallesi Vakıfbank arkasında bulunan Hanımeli İhtiyaç Bankası’na başvuruda bulunabileceği belirtildi. (Haber Merkezi)