Erdemli için iş birliği | Güney Gazetesi Mersin

Erdemli için iş birliği

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ve Meclis Başkanı Hamit İzol, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine gelen Mustafa Karagöz ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Erdemli için iş birliği



Ziyarette Başkanlara, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökben Gökbulut, İstiklal Koçyiğit, Zeynel Aydemir ve Murat Aktoğ da eşlik etti.

Hızla büyüyen Mersin için Erdemli’nin gerek tarımı gerek turizmi gerekse de sanayisi ile çok önemli bir konumda olduğuna dikkat çeken Başkan Hakan Sefa Çakır, “Erdemli bizim için önemli bir ilçe. Her zaman beraber hareket ettik ve de aynı misyonla devam edeceğiz. Bu noktada Mustafa Başkana ve Yönetimine öncelikle hayırlı olsun diyor, beraber çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Tarımda çok güçlü olan Erdemli’nin turizmde de hızlı bir ilerleme kaydettiğini artık gözlerin Erdemli’nin organize sanayi bölgelerine çevrildiğine değinen Başkan Çakır, “Özellikle yeni açılacak organize sanayi bölgesini katma değeri yüksek ürün üretecek, teknoloji üretecek özel alanlara çevirmemiz lazım. Bunu da el birliği ile yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Yeni Başkana hayırlı olsun dileklerini ileten Meclis Başkanı Hamit İzol da özellikle turizm noktasında Erdemli’yi ve dolayısıyla Mersin’i kalkındırmak için yapılacak ortak çalışmalara hazır olduklarını ifade etti.

Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karagöz de, eski Başkan Orhan Sarı’dan aldığı görevi layıkıyla yerine getirmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Karagöz, Odanın çalışmaları ve organize sanayi bölgesinin detayları hakkında bilgi paylaştı. (Haber Merkezi)