Kızılca kıyamet | Güney Gazetesi Mersin

Kızılca kıyamet

Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nda yarı final, Ayvagediği’nde ise çeyrek final maçları oynanacak

Kızılca kıyamet


 

HASAN KÜÇÜK

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nda yarı final, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Toroslar Belediyesi ile birlikte düzenlediği Ayvagediği Futbol Turnuvası’nda ise çeyrek final müsabakaları oynanacak.

Fındıkpınarı Futbol Turnuvası çeyrek final karşılaşmasında Kaleköy’ü 3-0 mağlup eden Kuyuluk, Zeybekler’i 3-1 mağlup eden Menteş, Emirler’i 4-2 mağlup eden Fındıkpınarı ile Eski Mezitli’yi 1-0 mağlup eden Çavak yarı finale yükselmişti. Pazar günü saat 15.00’ta oynanacak yarı final maçında Kuyuluk ile Menteş, 17.00’de ise Fındıkpınarı ile Çavak karşı karşıya gelecek.

 

 

AYVAGEDİĞİ’NDE ÇEYREK FİNAL HEYECANI

Ayvagediği Futbol Turnuvası’nda ise Çavuşlu, Camili, Değirmendere, Kavaklıpınar, Gözne, Burhan, Güzelyayla ve Ayvagediği rakiplerini geçerek çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazanmıştı. Cumartesi günü oynanacak çeyrek final karşılaşmalarında saat 11.00’de Çavuşlu-Gözne, saat 13.00’te Camili-Burhan, saat 15.00’te Değirmendere-Güzelyayla, saat 17.00’de ise Kavaklıpınar-Ayvagediği maçları oynanacak. Ayvagediği’nde yarı final maçları ise 27 Ağustos Salı 17.30 ve 28 Ağustos Çarşamba 17:30 da, final maçı ise 31 Ağustos cumartesi günü oynanacak