“Bütçemizi kesip, paramıza el koysalar da<br>Toroslar’da hizmet devam edecek” | Güney Gazetesi Mersin

“Bütçemizi kesip, paramıza el koysalar da
Toroslar’da hizmet devam edecek”

Güneykent Mahallesinde mahalle temizliği kampanyasına katılan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, ‘’Bizim bütçemizi kesebilirsiniz, vergi adı altında Sosyal Güvenlik Kurumu aracılığıyla paramıza el koyabilirsiniz, ama her zaman söylediğim gibi biz halkımızla beraber dayanışarak da olsa hizmetimize devam edeceğiz. Toroslar ilçesinde hizmet durmayacak" dedi

“Bütçemizi kesip, paramıza el koysalar da<br>Toroslar’da hizmet devam edecek”


Toroslar Belediyesinin, 31 Mart 2024’ten sonra ilçede başlatılan temizlik seferberliğine dikkat çekmek ve vatandaşlar arasında çevre temizliğine duyarlılık yaratmak amacıyla “Mahallede Temizlik Var” sloganıyla düzenlediği temizlik kampanyası bu hafta Güneykent Mahallesi’nde gerçekleşti.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, sabahın erken saatlerinde belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, mahalle halkı, aktivistler ve gönüllülerin bulunduğu ekipler ile birlikte temizlik çalışmalarına katıldı. Belediye araçları ve iş makineleri ise yol ve çöp konteynerlerini yıkamanın yanı sıra ot biçme, kaldırım süpürme ve moloz temizliği faaliyetlerinde bulundu.

 

“İLÇEMİZİN HER MAHALLESİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİMİZ SÜRECEK”

 

31 Mart 2024’te seçilmelerinin hemen ardından “Daha temiz Toroslar” için temizlik seferberliğini başlattıklarını hatırlatan Başkan Yıldız, halkla dayanışmanın önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Güneykent mahallemizi temizlemek için buradayız. Mahalle sakinlerimiz, komşularımız, muhtarımız, meclis üyelerimiz, bütün çalışanlarımız ile birlikte bugün Güneykent mahallemizi temizleyeceğiz. İlçemizin her mahallesinde temizlik seferberliğimiz sürecek.‘’

 

“350 BİN TOROSLAR HALKININ EMEĞİNİ BU İŞİN İÇİNE KATIYORUZ’’

 

Başkan Yıldız, temizlik kampanyasının Toroslar halkının ilçeyi daha yaşanabilir kılma çabasının bir parçası olduğunu belirterek, “Toroslar’ı daha kaliteli, konforlu ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için 350 bin Toroslar halkının emeğini bu işin içine katıyoruz. Halkımız, ilçemizi daha yaşanılabilir bir hale getirmek için çaba sarf ediyor. Biz de bu çabanın her zaman içinde olacağız. Toroslar ilçemiz, insanların daha çok dayanışma halinde olduğu, barış ve kardeşçe yaşadığı bir ilçe haline gelecek” dedi.

 

“EN İYİ TEMİZLİK HİÇ KİRLETMEMEKTİR’’

 

Güneykent Mahalle Muhtarı Abdullah Ayhan da mahalle halkı adına Başkan Yıldız’a, belediye meclis üyelerine ve ekibine teşekkür etti. Ayhan, “Önümüzde zorlu süreçler olacak. Bu zorlu süreçlerin üstesinden hep beraber geleceğiz. En iyi temizlik hiç kirletmemektir” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)