Toroslar sahası A’dan Z’ye yenileniyor | Güney Gazetesi Mersin

Toroslar sahası A’dan Z’ye yenileniyor

Abdurrahman Yıldız yenileme çalışmaları süren Turgut Türkalp Futbol Sahasını inceledi

Toroslar sahası A’dan Z’ye yenileniyor


Toroslar Belediyesi, halkın sosyal ve sportif ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Uzun zamandır ihmal edilen ve atıl halde bulunan Turgut Türkalp Futbol Sahası, baştan aşağı yenileniyor. 5 bin metrekare alandan oluşan saha, kapsamlı bir yenileme sürecinden geçerek yeniden halkın kullanımına açılacak.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Turgut Türkalp Mahallesi’nde bulunan saha ve çevresinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi ve yapılan yenilikleri müjdeledi.

 

“SAHA VE ÇEVRESİNDE HUMMALI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ”

Mahalle Muhtarı Ramazan Avcil ve teknik ekibiyle birlikte futbol sahasını ve çevresini gezerek incelemelerde bulunan                 Yıldız, “Turgut Türkalp Mahallemizdeki futbol sahamızda hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Uzun zamandır ihmal edilen bu saha ve çevresinde oluşan parkların ve spor alanlarının bakımını arkadaşlarımız tamamlayacaklar” dedi.

 

 

“TÜM HALKIMIZ, 24 SAAT TESİSTEN YARARLANABİLECEK”

Saha alanının sadece futbol oynanmak için değil komplike bir tesise dönüşeceğini dile getiren Başkan Yıldız, “Aynı zamanda çevresinde çok güzel ağaçlandırma, peyzaj işleri yapılmış. Burada belediyemizin ilgili birimleri düzenleme yapacak. Sporun yanı sıra halkımızın piknik yapabileceği, dinlenebileceği ve çocuklarımızın oyun oynayabileceği alanlar da oluşturuluyor. Aynı zamanda saha çevresinde spor yapılan alanların yanı sıra basket sahası da yapılacak. Demirtaş ve Turgut Türkalp Mahalle sakinlerimizin ve Toroslar halkının 24 saat faydalanacağı komplike bir tesisi en kısa sürede hizmete açacağız” diye konuştu. (Haber Merkezi)