MSK mesaiye başlıyor | Güney Gazetesi Mersin

MSK mesaiye başlıyor

Sarı Siyahlılar Bolu kampında lige ısınacak

MSK mesaiye başlıyor


HASAN KÜÇÜK

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Mersin Spor Kulübü (MSK) yeni sezon hazırlıkları için 26-31 Ağustos tarihleri arasında Bolu Koru Otel’de gerçekleştirilecek kamp için yola çıktı. Bolu kampı öncesi MSK yönetim kurulu üyeleri 2024-2025 sezonu öncesinde teknik ekip ve oyuncularla bir araya geldi. Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde gerçekleştirilen özel davette, keyifli anlar yaşandı. Kulüp Başkanı Berkay Üstündağ ve Basketbol Şube Sorumlusu Doğukan Uyan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte oyunculara ve teknik ekibe Mersinlilerin takıma olan büyük desteğini anlattı. Ayrıca, kulübün hedeflerine değinilerek başarı dolu bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundular.

MSK’NIN KAMP PROGRAMI

26-31 Ağustos tarihleri arasında Bolu Koru Otel’de kamp yapacak olan MSK 29 Ağustos Perşembe günü MKE Ankaragücü Basketbol hazırlık maçı oynayacak. Bursa Cup turnuvası kapsamında 6 Eylül Cuma günü Büyükçekmece Basketbol ve 7 Eylül Cumartesi günü Bursaspor Basketbol ile karşılaşacak temsilcimiz Yalçın Efe Turnuvası kapsamında 13 Eylül Cuma günü Yalovaspor Basketbol ile 14 Eylül’de ise turnuva akışına göre Darüşşafaka ve Türk Telekom Basketbol ile karşılaşacak.

Cevat Soydaş Turnuvası kapsamında 19 Eylül Perşembe günü Bursaspor Basketbol ile karşılaşacak olan Sarı Siyahlılar 21 Eylül Cumartesi günü ise eşleşme sonu belli olacak bir takım ile maça çıkacak. 26 Eylül Perşembe günü ise Karşıyaka Basketbol ile hazırlık maçı oynanacak.