Kazanlar paylaşım için kaynıyor | Güney Gazetesi Mersin

Kazanlar paylaşım için kaynıyor

​​​​​​​Mezitli Belediyesi Aşevi’nde yapılan yemekler her gün Mezitli’deki ihtiyaç sahiplerinin sofralarına servis ediliyor. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, “Kalpten Kalbe Bir Yol Vardır, Görülmez” bir kaşık sıcaklık, binlerce gülümsemeye bedeldir diyerek çıktığımız bu yolda kazanlarımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için kaynıyor” dedi.

Kazanlar paylaşım için kaynıyor


Mezitli Belediyesi Aş Evi’nde hazırlanan ve sofralara uzanan yemeklerin yolculuğu her gün yoğun hummalı bir çalışma ile yürütülüyor. Rutin olarak her sabah aşevinde mesai, sabah saat 06.30’te başlıyor. Dayanışmanın ve yardımlaşmanın saç ayağını oluşturan aşevinde, alanında uzman aşçılarca her gün sıcak yemek hazırlanıyor.

 

YEMEKLER DÜZENLİ OLARAK DAĞITILIYOR

 

Aşevi’nde hafta içi her gün, sabah erken saatlerde paketlenerek hazırlanan sıcak yemekler, yaşlı, kimsesiz ve özel gereksinimli vatandaşların evlerine götürülerek teslim ediliyor. Bu hizmetten faydalanan 122 aile, yaklaşık 450 kişi, sıcak ve sağlıklı yemeklerle buluşuyor. Ayrıca haftanın iki günü marketlerden gelen şarküteri bağışları da vatandaşlara ulaştırılıyor.

 

BAŞKAN TUNCER; “SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZI ÖNEMSİYORUZ”

 

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Aşevinin önemine vurgu yaparak, “Mezitli Belediyesi olarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sıcak ve sağlıklı bir öğüne erişmesi için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik sloganıyla çıktığımız bu yolda hiç kimseyi ayırt etmeden her kesime ulaşmaya özen gösteriyoruz.  Gelin, aşevimizde hep birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak bir aş olalım. Bu güzel dayanışmaya sizlerin de katkı sunmasını istiyorum. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

Bağışçı olmak isteyen vatandaşlar; 0536 963 42 68 numaralı hattı arayarak sofraya bir tabak daha ekleyebiliyor. (Haber Merkezi)


  Kazanlar paylaşım için kaynıyor