Çöp yığınına dönüşen ev temizlendi | Güney Gazetesi Mersin

Çöp yığınına dönüşen ev temizlendi

Toroslar Belediyesi ekipleri, Demirtaş Mahallesi’nde bir evden yayılan kötü kokular ile ilgili ihbarı hızlı bir şekilde değerlendirdi.

Çöp yığınına dönüşen ev temizlendi


Komşuların ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine harekete geçen Belediye Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp yığınına dönüşen eve müdahale etti. Yaşlı bir kadının yaşadığı kullanılmaz haldeki ev, baştan aşağıya temizlendi.

Yaşlı kadının ailesiyle iletişime geçen ekipler tarafından, kullanılamayacak duruma gelmiş eşyalar ve katı atıkların biriktirildiği evden 4 kamyon çöp çıkarıldı.

Ekiplerce gerçekleştirilen titiz çalışma ise mahalle halkından tam not aldı. Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, ilçenin dört bir yanında vatandaşların sağlığını korumak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Başkan Yıldız, “Demirtaş Mahallesi’nde vatandaşlarımızın talebi üzerine bir çöp evin temizliğini gerçekleştirdik. Ekiplerimiz, kötü koku yayan ve yurttaşlarımızın sağlığını tehlikeye atan çöp evi büyük bir titizlikle arındırdı ve tekrar yaşanabilir bir hale getirdiler. Bu bir halk sağlığı sorunudur. İlçemizde toplum sağlığını tehdit edebilecek benzer durumlarla karşılaşan vatandaşlarımız da 0324 322 72 00 numaralı telefondan belediyemize ulaşabilirler” dedi. (Haber Merkezi)


  Çöp yığınına dönüşen ev temizlendi