Heyecan dorukta | Güney Gazetesi Mersin

Heyecan dorukta

Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nda finalin adı kondu: Menteş - Fındıkpınarı. Ayvagediği’nde ise Çavuşlu, Kavaklıpar, Güzelyayla ve Burhan yarı finale yükseldi. Erdemli de de yarı finale çıkan takımlar belli oldu.

 Heyecan dorukta


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nda Menteş ve Fındıkpınarı finale yükselirken Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Toroslar Belediyesi ile birlikte düzenlediği Ayvagediği Futbol Turnuvası’nda Çavuşlu, Kavaklıpar, Güzelyayla ve Burhan yarı finale çıkan ekipler oldu.

Fındıkpınarı Futbol Turnuvası yarı final karşılaşmasında Kuyuluk’u 3-1 mağlup eden Menteş ile Çavak’ı 3-2 yenen Fındıkpınarı finale yükselen ekipler oldu. Cuma günü saat 17.00’de Menteş-Fındıkpınarı şampiyonluk maçında saat 15.00’te ise Kuyuluk-Çavak 3.lük maçında karşı karşıya gelecek.

 

AYVAGEDİĞİ’NDE YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

 

Ayvagediği Futbol Turnuvası’nda ise Gözne’yi 2-1 mağlup eden Çavuşlu, Camili’yi 1-0 yenen Burhan,

Değirmendere’yi 2-1 yenen Güzelyayla ve Ayvagediği’nin 4-2 mağlup eden Kavaklıpınar yarı finale adını yazdırdı.

Yarı finalde salı günü saat 17.30’da Çavuşlu ile Kavaklıpınar, çarşamba günü ise saat 17.30’da ise Güzelyayla-Burhan karşı karşıya gelecek.

 

ERDEMLİ’DE DE YARI FİNALİSLER BELLİ OLDU  

 

Erdemli Kaymakamlığı tarafından Kayacı Futbol Sahası’nda düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası çeyrek final karşılaşmasında ise Arpaçbahşiş’i 3-1 mağlup eden Tömük, Çiftepınar’ı 3-0 yenen Karakeşli, Tırtar’ı 2-0 yenen Elvanlı, Harfilli’yi 6-1 mağlup eden Çerçili yarı finale yükseldi. Çarşamba günü oynanacak yarı final karşılaşmasında saat 15.00’te Tömük ile Karakeşli, saat 17.00’de ise Elvanlı ile Çerçili karşı karşıya gelecek.