Katil tutuklandı | Güney Gazetesi Mersin

Katil tutuklandı

47 yaşındaki öğretmen Derya Demir’i öldüren M.O adlı öğretmen tutuklanarak cezaevine konuldu. M.O jandarmadaki ilk ifadesinde Derya Demir’i kazara öldürdüğünü iddia etti.

Katil tutuklandı


Jandarma tarafından Konya'da düzenlenen operasyonla yakalanan şüpheli M.O. "Derya 'ben ayrılmak istiyorum' dedi ve evin dış kapısına yöneldi. Evin kapsını açmaya çalıştı ben de kapıyı tutarak engel olmaya çalıştım. Kapının yanında ayakkabılıkta küçük bir bıçak gördüm. Bıçağı korkutmak amaçlı Derya'ya doğru tuttum. Ben bıçağı Derya'nın omzuna saplamaya çalıştım, fakat Derya refleksle boynunu çevirince bıçak boynuna saplandı, yere düştü. Ne yapacağımı bilemedim. Evden çıktığımda Derya'nın yaşayıp yaşamadığını bilmiyordum. Kapıyı çektim çıktım “dediği öğrenildi.

 

MAAŞ KARTIYLA BAŞKA BİR OTELDE TATİL YAPMIŞ

 

Olaydan 2 gün önce Derya'nın maaş kartını kendisine verdiğini iddia eden  M.O, “Bu kart ile önce konaklama yaptığım pansiyonun 10 bin 400 TL'sini ödedim. Olaydan sonra 2 gün bir apart otelde kaldım. Bu süre zarfında harcamalarımı Derya'nın verdiği karttan yaptım. Daha sonra Konya'ya döndüm” dediği öğrenildi. (İHA)