Tarsusspor çıtayı yükseltti | Güney Gazetesi Mersin

Tarsusspor çıtayı yükseltti

Tarsusspor çıtayı yükseltti


HASAN KÜÇÜK

Bu sezon Mersin 1. Amatör Lig B Grubunda ve alt yapı gruplarında mücadele edecek olan Tarsusspor 27 Aralık Stadyumu'nda gerçekleştirilen törenle 2024-2025 sezonunun açılışını gerçekleştirdi.

Törene futbolcuların yanı sırada velilerde yoğun ilgi gösterdi. Yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren futbolcuları yöneticilerde yalnız bırakmadı.

Kulüp Başkanı Ali İlk yaklaşık 400 lisanslı futbolcu ile bu sezon büyük başarılara imza atacaklarını belirtti. Geçen sezon U13 hariç tüm kategorilerde şampiyon olarak Mersin’i en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade eden İlk, “Bu yıl da hedef çıtasını en yükseğe koyduk. Mersin ve bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Tüm kategorilerde Tarsus birincisi olmayı ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Yaptıkları görüşmelerde Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç'a da amatör spor kulüplerine daha fazla destek vermesi gerektiğini ilettiklerini anlatan İlk, “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp sporla iç içe olması, topluma faydalı bireyler olarak yetişmesi ve Türk futboluna kazandırılması bizim öncelikli hedefimiz" dedi.

Futbol Koordinatörü Cemre Çelik de kendi hatalarından dolayı A takımının geçen sezon bir üst lige çıkmayı kıl payı kaçırdığını vurgulayarak şunları söyledi: “Bu sezon dersimizi aldık. Daha çok çalışarak, daha tecrübeli bir şekilde büyük başarılar elde edeceğiz."