MSK Bolu’da güç depoluyor | Güney Gazetesi Mersin

MSK Bolu’da güç depoluyor

MSK Bolu’da güç depoluyor


Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Mersin Spor Kulübü’nün (MSK) Bolu Kampı devam ediyor. Başantrenör Can Sevim yönetiminde devam eden kampta oyuncular tam kadro yer alıyor. Kondisyonun yanında oyuncular teknik ve taktik çalışmasına ağırlık veriyor.

 

 

Takımın yeni transferlerinden Emre Tanışan kulübün sosyal medya hesabına üzerinden açıklamalarda bulundu.

Alt yapısında yetiştiği TOFAŞ’ta Süper Lig oynamasının ardından bu sene MSK’ya transfer olduğunu ifade eden Tanışan, “Transferim hızlı oldu. Ştaff ve antrenörlerle güzel bir konuşma yaşadık. Ortak paydada buluştuk. Hedeflerimiz doğrultusunda iyi bir noktada olduğumuzu düşündüm.  Bu beni mutlu etti.  İyi bir takım oluşturduk. Takıma çabuk alıştım. Herkes kısa sürede birbirine uyum sağladı. Hem antrenör hem oyuncular birbirimize çabuk yakınlaşma oldu. Bu güzel bir şey. Bunların bizi motive edeceğini ve hedefimize ulaşmamız için yardımcı olacağını düşünüyorum” dedi.

MSK’nın geçen sene iyi bir başarı yakalayarak play-offta şampiyonluğu olduğunu ifade eden Tanışan, “Bu sene de play-offta mücadele ederek şehrin oraları görmesini istiyoruz. Taraftarlarımız play-off yolunda bize yardımcı olur destek verir ve tribünler dolarsa hep birlikte mutlu birlikte coşarız. Keyifli bir sezon olur. Herkesi maçlarımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)