Kupaya son adım | Güney Gazetesi Mersin

Kupaya son adım

Ayvagediği, Tarsus ve Erdemli Köylerarası Futbol Turnuvalarından finale çıkan takımlar belli oldu

Kupaya son adım


HASAN KÜÇÜK

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Toroslar Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Ayvagediği Futbol Turnuvası’nda ikinci finalist Burhanspor oldu.

Ayvagediği Futbol Sahasında oynanan yarı final maçında normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmada Güzelyayla’yı penaltı atışları sonunda 7-6 mağlup eden Burhanspor finale yükseldi.

Çavuşlu ve Burhan 31 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da finalde karşı karşıya gelecek. Aynı gün saat 14.00’te Güzelyayla ile Kavaklıpınar üçüncülük karşılaşmasında kozlarını paylaşacak.

Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nda Menteş ile Fındıkpınarı arasındaki final maçı ise cuma günü saat 17.00’de oynanacak. Bu turnuvada Kuyuluk-Çavak arasındaki 3’üncülük maçı ise aynı gün saat 15.00’de oynanacak.

 

TARSUS’TA FİNALİN ADI MEŞELİK-ALİEFENDİOĞLU

Tarsus’ta düzenlenen Köyler arası Futbol Turnuvası yarı final maçında Göçük Köyünü 2-1 mağlup eden Meşelik Köyü ile Bahşiş Köyünü 4-0 yenen Aliefendioğlu Köyü finale yükseldi.

Meşelik ile Aliefendioğlu arasındaki final maçı 2 Eylül Pazartesi günü saat 17.30’da Şehit Stadı’nda, Bahşiş ile Göçük arasındaki 3. lük maçı ise aynı gün aynı yerde saat 16.00’da oynanacak.  

 

ERDEMLİ’DE ELVANLI VE KARAKEŞLİ FİNAL OYNAYACAK

Erdemli’de düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası yarı final maçında Çerçili’yi 1-0 mağlup eden Elvanlı ve Tömük’ü 2-1 yenen Karakeşli finale yükseldi. Çerçili ve Tömük üçüncülük maçında karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü 3. lük maçı 15.00'de final maçı ise 17.00'de oynanacak