Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Göksun Öz atandı | Güney Gazetesi Mersin

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Göksun Öz atandı

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Göksun Öz atandı


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir görevden alınarak yerine Beylikdüzü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Göksun Öz atandı.

2020 yılından itibaren Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Demir, görevi Göksun Öz’e devretti. Devir teslim töreninde görevi Ökkeş Demir’den devralan Göksun Öz “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ın tensip ve takdiriyle yeni görevime başlamış bulunmaktayım. Görevi devraldığım değerli İl Müdürümüz Ökkeş Demir’e başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Yükümüz ve sorumluluğumuzun farkındayız.  Vatanımıza ve milletimize daha faydalı olabilmek için daha çok çalışacağız” dedi.

Törende veda konuşması yapan Ökkeş Demir de “Yaklaşık 5 yıldır yürüttüğüm İl Müdürlüğü görevini bugün itibariyle Göksun Öz beye devrediyorum. Milletimize daha etkin, verimli ve kaliteli hizmet sunma anlayışıyla yürütme gayreti içerisinde olduğum görevim boyunca, gece gündüz demeden benimle birlikte yol alan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)