“Aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerliyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerliyoruz”

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Bu özel günde, geçmişimize olan bağlılığımızı ve geleceğe olan inancımızı bir kez daha pekiştiriyoruz. Tarsus olarak, bu zaferin ışığında daha aydınlık yarınlara doğru emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

“Aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerliyoruz”


Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Boltaç, “30 Ağustos, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin zaferle taçlandığı ve geleceğimize ışık tuttuğu bir gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu toprakların özgürlüğü için hayatlarını ortaya koyan kahramanlarla, bizlere paha biçilmez bir zafer kazandırdı.

Bu büyük zaferin coşkusuyla, Tarsus’ta daha aydınlık bir gelecek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu zaferin derinliğini ve anlamını artıran, her bir zaferin sadece bir başlangıç olduğunu bilen bir anlayışla işgal altındaki vatanın kurtuluşunu sağladılar. 30 Ağustos, bize yalnızca bir zafer değil, aynı zamanda özgür bir geleceğin teminatını da sunmuştur.  Bu özel günde, geçmişimize olan bağlılığımızı ve geleceğe olan inancımızı bir kez daha pekiştiriyoruz. Tarsus olarak, bu zaferin ışığında daha aydınlık yarınlara doğru emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)