Yeni MİY’de başkan Metin Saltık | Güney Gazetesi Mersin

Yeni MİY’de başkan Metin Saltık

Yeni MİY’de başkan Metin Saltık


HASAN KÜÇÜK

TFF 2. Lig Kırımızı Grup ekibi Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş’nin yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Maddi destek bulamadığı için geçtiğimiz günlerde görevinden ayrıldığını açıklayan Metin Saltık Yeni Mersin İdman Yurdu’na tekrar başkan oldu. Kulüpten yapılan açıklamada yönetim kurulunun belirlediği strateji ve hedefler doğrultusunda, yeni sezonda başarılarla dolu bir dönem geçirmeyi hedefliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Metin Saltık’ın yeniden başkan olduğu Kırmızı Lacivertlilerde başkan vekilliklerine Mustafa Dengiz ve Ali Esatoğlu, Asbaşkanlıkları Sabri Tekli, Muammer Duman, Yunus Cacim, Beşir Acar ve Hasan Yıldırım, genel sekreterliğe Nesim Kanşıray, Hukuk ve Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine Ömer Yıldız getirildi.

Ümit Saltık, Fatih Özdiker, Servet Özdemir ve Şehmus Ocak Futbol Şube Yönetim Kurulu Üyesi olurken Fevzi Erciyes ve Alpay Seyhan Mali İşler Yönetim Kurulu Üyeliği, Özmen Özkan ve Azmi Gündüz Altyapı ve Tesisten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği, Taylan Eliaçık TFF Yönetim Kurulu Üyeliği, Fuat Tuğluoğlu ise İdari İşler Yönetim Kurulu üyeliği görevlerine getirildi.