Mersin’e 166 hekim atandı | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’e 166 hekim atandı

Sağlık Bakanlığı Mersin merkez ve ilçelerdeki hastanelere 166 hekim ataması yaptı. Hekimlerden 31’i uzman hekim, 135’i ise pratisyen hekim olarak görev yapacak.

Mersin’e 166 hekim atandı


İLKAY ADALIOĞLU


Sağlık Bakanlığının atama listesine göre İl Ambülans Komuta Merkezine 2, Akdeniz İlçe Sağlık Müdürlüğüne 2, Akdeniz Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna 2, Anamur Devlet Hastanesine 8, Anamur İlçe Sağlık Müdürlüğüne 1, Aydıncık Devlet Hastanesine 2, Aydıncık Toplum Sağlığı Merkezine 2, Bozyazı Devlet Hastanesine 2, Bozyazı Toplum Sağlığı Merkezine 4, Çamlıyayla Devlet Hastanesine 5, Çamlıyayla Toplum Sağlığı Merkezine 2, Erdemli Devlet Hastanesine 20, Erdemli İlçe Sağlık Müdürlüğüne 5, Erdemli Acil İstasyonuna 3, Gülnar Devlet Hastanesine 6, Mersin Şehir Hastanesine 5, Mut Devlet Hastane 11 ve Mut İlçe Sağlık Müdürlüğüne 2 hekimin atamasını yaptı.

AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Mersin’imize yeni doktorlarımız hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her alanda olduğu gibi Sağlık alanında da vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için Mersin’imizi sağlık üssü haline getiriyoruz. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığımız tarafından Devlet Hizmet Yükümlülüğü ataması kapsamında 31 uzman hekim, 135 pratisyen hekimimiz Mersinimize hayırlı olsun.”