Göksun Öz Tarsus’ta incelemelerde bulundu | Güney Gazetesi Mersin

Göksun Öz Tarsus’ta incelemelerde bulundu

Göksun Öz Tarsus’ta incelemelerde bulundu


Geçen hafta Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Göksun Öz, Tarsus’taki öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu.

Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memet Öztürk'ten yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Öz, ilçede faaliyet gösteren spor tesisleri, Gençlik Merkezi ve öğrenci yurtlarında incelemelerde bulunarak yetkililerle görüştü.

Tarsus'un ülkemizin en büyük ilçelerinden biri olan ve 59 İlinden büyük olma özelliği, tarihi kültürel zenginliği ile genç nüfusuyla potansiyeli yüksek nadide ilçelerinden olduğunu belirten Öz, "Tarsus ihmal edeceğimiz bir İlçemiz değil. İlçe gençliğinin nezih ve güvenli mekanlarda gençlik ve spor faaliyetleri ile konaklama yapabilmesi için İl Müdürlüğü olarak bütün imkan ve kabiliyetimizi seferber edeceğiz. Bakanlığımız tarafından satın alınarak yurda dönüştürdüğümüz binaları yerinde inceleyerek yetkililerden son calısmalar hakkında bilgi aldık. Yeni yurdumuzu 2024-2025 eğitim öğretim yılına yetistirilmesi için yoğun bir mesai yapıyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi. (Haber Merkezi)