Aliefendioğlu şampiyon | Güney Gazetesi Mersin

Aliefendioğlu şampiyon

Aliefendioğlu şampiyon


HASAN KÜÇÜK 

Tarsus Belediyesi tarafından organize edilen Köylerarası Futbol Turnuvası finalinde Meşelikspor'u 4-2 mağlup eden Aliefendioğlu şampiyon oldu. 

Tarsus Şehir Stadı’nda oynanan final maçına hızlı başlayan Aliefendioğluspor Alper Yener ve Okan Biçer'in golleriyle 2-0 öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru Yunus Ak'ın kendi kalesine attığı golle

Aliefendioğlu soyunma odasına 3-0 önde girdi. 2. yarıda toparlanan Meşelikspor, Bünyamin ve Mehmet'in attığı gollerle farkı 1’e düşürse de uzatma dakikalarının sonunda Aliefendioğlu Serdar Köse’nin golü ile farkı 2’ye çıkardı. Karşılaşmayı 4-2 kazanan Aliefendioğlu turnuvanın şampiyonu oldu.

Sıralama maçında Göçükspor'u 2-0 mağlup eden Bahşiş Köyü üçüncü oldu.

Turnuvada başarılı olan takımlar final maçı sonrası düzenlenen törende ödüllerine kavuştu. Şampiyon olan Alifendioğluspor ile gol kralı olan Aliefendioğlu oyuncusu Serdar Köse ve en iyi kalecisi seçilen Mert Sezer 'e madalya, kupa ve para ödülleri Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç tarafından verildi. Diğer takımların ödülleri ise protokol mensupları tarafından verildi.

Başkan Boltaç “Köylerimiz arasındaki dayanışmayı, birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvamızı başarıyla tamamladık. Sporun birleştirici gücünü ve kardeşlik ruhunu yansıtan, centilmence bir turnuva geçti. Turnuvamızda şampiyon olan Aliefendioğlu Mahallesi’ni tebrik ediyor, katılım gösteren tüm takımlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.