“Tarsus için varım” | Güney Gazetesi Mersin

“Tarsus için varım”

İş insanı Muhammet Günkut Sarı Lacivertli kulübe başkan adayı olduğunu açıkladı

“Tarsus için varım”


İş insanı Muhammet Günkut bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu Kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Günkut, Tarsus’ta düzenlediği basın toplantısında TİY konusunda düşüncelerini açıkladı. Günkut, Cem Kavalcı başkanlığındaki mevcut yönetimin olağanüstü kongre kararı aldığını ve yakında kulübün kongresinin yapılacağını, bu zorlu süreçte kendisinin ve bir grup arkadaşının yönetime talip olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Cumhuriyetle yaşıt bir kulüp olan Tarsus İdman Yurdu, son yıllarda hak etmediği bir şekilde alt liglere düşmüş ve yeni sezonda BAL liginde yer alacaktır.  Tarsus İdman Yurdu’nun içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan çıkmasını el birliği ile sağlayacağız.  Elimizi taşın altına koymaya hazırız.  Şu anda kulübün 25 veya 30 milyon TL borcu olduğunu işitiyoruz.  Bunları bu sezon olmasa da gelecek sezonlarda ödeyebiliriz. Ancak öncelikle bu sezon lige katılmak, tespit ettiğimiz futbolcu transferlerini yapmak ve listemizde bulunan iyi bir teknik direktörle anlaşmaktır. Planlı ve programlı şekilde herkesin desteğini yeniden alacağız ve bu sezon olmasa da gelecek sezon takımımızı şampiyonluğa oynatacağız.”

Günkut, bir basın mensubunun sorusu üzerine “Maçlarımızı da Burhanettin Kocamaz stadı yerine kentin içindeki Şehir stadında oynamayı düşünüyoruz” dedi. (Haber Merkezi)