Enes Efendioğlu, Mersin’de incelemelerde bulundu | Güney Gazetesi Mersin

Enes Efendioğlu, Mersin’de incelemelerde bulundu

 Enes Efendioğlu, Mersin’de incelemelerde bulundu


Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Enes Efendioğlu Mersin’de incelemelerde bulunarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Efendioğlu, ilk olarak Tarsus’ta bulunan Kitap Kafe, Deneyap Teknoloji Atölyesi ve yapımı tamamlanarak faaliyetlerine başlayan İlçe tipi gençlik merkezini ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Göksun Öz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Efendioğlu, şube müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilen Gençlik projelerinin tanıtım ve duyurularının yapılmasına daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirten Efendioğlu, Gençlik Merkezleri’ni Gençlerin hayallerine ulaşmalarını sağlamak adına daha cazip ve çekici hale getirmek için önemli çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, Mersin Merkez ve taşra da yapılan gençlik Merkezlerinde gençlere yönelik Faaliyetleri arttıracaklarını söyledi.

Efendioğlu daha sonra Mersin Engelsiz Gençlik Merkezini ziyaret etti. Özel gereksinimli çocuk ve gençlerin hizmetine sunulacak olan merkezi gezerek çalışmalar hakkında İl Müdürü Göksun Öz'den bilgi aldı gençlik liderleri, gönüllü gençler ve  sosyal uyum çalışanları ile toplantı yaptı.

Silifke’deki Akkum, Yıldırım Beyazıt, Maliye, Fatih Sultan Mehmet, Mehmet Akif Ersoy  ve Altuğ Verdi Gençlik Kamplarında da incelemelerde bulunan Efendioğlu, gençlerle bir araya geldi. (Haber Merkezi)