Yeni MİY’in sağlık sponsoru Ortadoğu Hastanesi | Güney Gazetesi Mersin

Yeni MİY’in sağlık sponsoru Ortadoğu Hastanesi

Yeni MİY’in sağlık sponsoru Ortadoğu Hastanesi


Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, Yeni Mersin İdman Yurdu Spor Kulübünün sağlık sponsoru oldu.

Bu sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu Spor Kulübünün 2024 – 2025 sezonun da sağlık sponsoru Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi oldu. Teknik heyet, futbolcular ve çalışanlarında yararlanacağı anlaşma imzalandı.

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Engin Şahin, kentin en önemli takımı olan Yeni Mersin İdman Yurdu Spor Kulübüne sponsor olmaktan son derece memnun olduklarını söyledi. Daha önce Mersin İdman Yurdu’nda Yönetim Kurulu üyeliği de yaptığını ifade eden Şahin, bu zor görevi üstlenen Kulüp Başkanı Metin Saltık ve Yönetim kuruluna başarılar diliyorum diye konuştu.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

Hastane olarak kentte spor faaliyetlerin de bulunan her spor kulübüne yardımcı olduklarını ifade eden Şahin, “Sezon yeni başladı. Temennimiz sakatlıklar olmadan güzel bir sezonun geride kalması. Bizler çalışanlarımızla beraber takımımızın her daim yanındayız. Kentimizi profesyonel olarak futbolda temsil eden tek takımımız olan Yeni Mersin İdman Yurdu Spor Kulübünün bu sezon şampiyon olmasını istiyoruz.” dedi. 

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ise zorlu bir virajdan geçtiklerini ve her şeye rağmen takıma sahip çıktıklarını vurgulayarak “Önemli bir süreçten geçiyoruz. Takımımız her geçen gün daha iyi olacaktır. Bu takım benim değil kentin takımıdır. Herkesin sahip çıkması gerekiyor. Bizler gece gündüz demeden mücadele veriyoruz. Destek anlamında şu an bir hamle görmedik. Bundan sonraki süreçte kentte ki herkesin takımı sahiplenmesini bekliyoruz” dedi.