“Yayla turizmini geliştireceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Yayla turizmini geliştireceğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, partisinin Mut, Gülnar, Çamlıyayla ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

“Yayla turizmini geliştireceğiz”


Uysal, Mut ilçe örgütünde yaptığı konuşmada, “Evimiz, yurdumuz Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Evimde; siz dava arkadaşlarımla, ailemle olduğum için mutluyum. Her zaman bir ve beraberiz. Mut İlçe Başkanımız Mustafa Düzenli beyefendiye nazik kabulü için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Gülnar Belediyesinin kuruluşunun 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Gülnar ilçesine geçen Uysal öncelikle MHP Gülnar İlçe Başkanlığını ziyaret etti. MHP Gülnar İlçe Başkanı Oğuzhan Halil Cerit’e teşekkür eden Milletvekili Uysal “Gülnar’ımızda üç hilalimizin dalgalanıyor olması onur veriyor bize. Üç hilal hep dalgalanacak, yörükler diyarı Gülnar hep MHP’de kalacak” dedi.

Daha sonra Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge’yi makamında ziyaret eden Uysal, “31 Mart akşamından sonra üç hilal sancağı, Gülnarımızda dalgalanmaya devam ediyor” dedi.

Uysal, MHP Çamlıyayla ilçe başkanlığını ziyaret ederek, Çamlıyayla’lı vatandaşlarla görüştü, istek ve taleplerini dinledi.

Yayla turizmi noktasında Çamlıyayla’nın potansiyeline vurgu yapan Uysal; ilçenin yaz nüfusunun oldukça yüksek olduğunu söyledi.

Dağları, ormanları ve kanyonları sayesinde çeşitli spor aktivitelerine elverişli bir ilçe olduğunu belirten Uysal vatandaşları Çamlıyayla’ya davet etti.

Mersin turizmi için ilgili bakanlıklarla sürekli görüşüldüğünü de sözlerine ekleyen Milletvekili Uysal eylül ayından itibaren Mersin’de tekrardan farklı sektörlerle ilgili zirveler ve çalıştaylar yapacaklarını belirtti. (Haber Merkezi)