Kadın muhtarlar denizde buluştu | Güney Gazetesi Mersin

Kadın muhtarlar denizde buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Kadın Kolları sıcak yaz günlerinde her hafta düzenlediği deniz etkinliğinin sonuncusunu bu kez Tarsus’un kadın muhtarlarıyla gerçekleştirdi.

Kadın muhtarlar denizde buluştu


Tarsus’ta görevi süren veya yeni dönemde göreve gelen kadın muhtarlarla deniz etkinliğinin sonuncusunu gerçekleştirdiklerini belirten CHP Tarsus ilçe Kadın Kolları Başkanı Figen Acıyiyen, yaz ayları boyunca yaklaşın bine yakın kadın ve çocuğu Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı A.Ş himayesindeki Akkum Plajı’nda deniz ile buluşturduklarını söyledi.

Başkan Acıyiyen, gezilerden kadınların ve çocuklarının büyük keyif aldıklarını belirterek, “Yaz aylarının gelmesi ile birlikte özellikle dezavantajlı mahallelerimizde yaşayan ve denize gitme imkanı olmayan kadınlarımız ve yavrularımızı deniz ile buluşturduk.  Aralarında ilk defa denize giren kadınlarımız ve çocuklarımız da vardı. Onların mutluluklarına ortak olmak bizim için paha biçilemez bir keyif oldu. Bu haftada son programımızı kadın muhtarlarımız ile gerçekleştirdik.  Muhtarlarımız bizlerin ve pek tabii Belediye Başkanlarımızın mahallelerimizdeki en yakın çalışma arkadaşlarıdır. Onlarla birlik içerisinde yapacağımız çalışmalar durmadan devam edecektir. Yakın zamanda da birlikte birçok proje gerçekleştireceğiz. Süreç boyunca bizlere her türlü imkanı sağlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e de teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)