Eski başkan eski defterleri unuttu | Güney Gazetesi Mersin

Eski başkan eski defterleri unuttu

31 Mart seçimlerini kaybeden AKP’li Gültak, yeni yönetimin arsa satış kararını eleştirdi. Gültak dönemindeki satışları vatandaş hatırlattı.

Eski başkan eski defterleri unuttu


ABİDİN YAĞMUR

31 Mart 2024’te yapılan yerel seçimlere AKP-MHP ortaklığının Akdeniz Belediye Başkan adayı olarak girmesine rağmen seçimden yenilgiyle çıkan Mustafa Gültak, Akdeniz Belediyesinin yeni yönetimi DEM Partili Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan’ı sosyal medya üzerinden eleştirmeye devam ediyor.

 

 

SOSYAL MEDYADAN HEDEF ALDI: VAY BE!

 

Akdeniz Belediyesinin yeni yönetimi, belediyeye ait arazilerin bazı kurumlara bedelsiz olarak tahsis edilmesi kararını geri çekmiş ve ekonomik değerine uygun şekilde satmayı gündemine almıştı. AKP’li eski başkan, belediyenin bu hamlesini “Akdeniz’in göz bebeği en değerli yerleri satlığa çıkarılıyor. Vay Be!!!!!” şeklindeki paylaşımla eleştirdi.

 

 

ESKİ BAŞKAN UNUTTU, ARŞİV UNUTMADI

 

AKP’li eski başkan Gültak’ın bu paylaşımı lehte ve aleyhte çok sayıda yorum aldı. Kimi DEM Partili yeni yönetimi eleştirdi, kimi AKP’li eski başkana “seçimde neden yenildiğini” sordu. AKP’li eski başkan, kendi döneminde SGK borçları nedeniyle arsa sattığını ve arsa devrettiğini ise unuttu. Bazı kullanıcılar Gültak’a o satışları hatırlattı.